Europejskie musli może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 594 kalorie. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz miód, ekstrakt z wanilii, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Profiterole Europejskie, Sałatka Europejska Colette, oraz Europejska Sałatka Podrzucona.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C). Lekko posmarować dużą blachę do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj kiełki pszenicy, nasiona sezamu, nasiona słonecznika, nasiona dyni, orzechy nerkowca, migdały, kokos, walcowaną pszenicę i walcowany owies.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Słonecznika
Nasiona Dyni
Płatki Owsiane
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Kiełki Pszenicy
( 23)
Orzechy Nerkowca
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszaj olej, miód i wanilię. Gotować i mieszać, aż mieszanina będzie gorąca. Wymieszać z mieszaniną kiełków pszenicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki Pszenicy
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec 1 1/2 godziny w nagrzanym piekarniku, mieszając około co 20 minut, aż się zarumienią.