Eton Mess scones
Przepis Eton mess scones może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 35 minut. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 119 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga mleka, soli, cukru i skrzepłej śmietany. Wiele osób naprawdę lubiło to śniadanie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 5%. Spróbuj Eton Mess, Eton Mess, oraz Eton Mess dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Mąkę, sól i proszek do pieczenia wymieszać w dużej misce. Utrzyj masło lub zmiażdż masę w robocie kuchennym, aby drobno okruchy, a następnie wymieszaj cukier.
Rozgrzej maślankę, wanilię i mleko do temperatury ręcznej, a następnie szybko wymieszaj z mieszaniną mąki nożem. Używając rąk, przynieś ciasto razem, uważając, aby nie przepracować mieszanki.
Obrócić ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i wkleić na okrągłą o grubości 2,5 cm. Stempel out 12 x 5cm rund, Odkurzanie noża z mąką jak stempel you ' ll need to re-pat wykończenia, aby 1
Obrusy układamy na posypanej mąką blasze do pieczenia, Topy posmarowujemy mlekiem i posypujemy odrobiną cukru.
Piec przez 12-15 minut, aż będzie złoty.
Aby podać, lekko rozgnieść truskawki z dżemem i złożyć bezy do skrzepłej śmietany. Na każdą podzieloną bułeczkę nałóż trochę mieszanki truskawkowej i polej kremem bezowym.