Etiopski Gulasz Jagnięcy Przyprawiony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać Etiopskie przyprawione gulasz jagnięcy spróbować. Ten przepis służy 45 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, pomidorów śliwkowych, jagnięciny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Etiopski Gulasz Z Kurczaka, Przyprawiony gulasz jagnięcy z morelami, oraz Przepis na gulasz z jagnięciny (z orzechami włoskimi i granatem).
Instrukcje
W małej misce ubijamy wino z sokiem z cytryny, berberem, papryką i musztardą.
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzać oliwę do połysku.
Dodać połowę jagnięciny do zapiekanki i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając, aż rumiane na całym, 6 do 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść jagnięcinę do średniej miski. Powtórz z pozostałą jagnięciną.
Dodać cebulę, czosnek, rozmaryn, tymianek i obfite szczypta soli i pieprzu do zapiekanki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 8 protokół.
Dodać jagnięcinę i wszelkie zgromadzone soki do zapiekanki wraz z mieszaniną wina, pomidory, papryka i szalotka. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pomidory i papryka zmiękną i jagnięcina jest po prostu gotowane przez, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem i podawać.