Estragon Tuna Melt
Estragon Tuna Melt może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 420 kalorii, 28g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 118 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Mieszanka pomidorów, pietruszka z płaskim liściem, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Estragon Tuna Melt, Stopić Serce Stopić Tuńczyk, oraz Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszaj zieloną cebulę, pietruszkę, estragon, sok z cytryny, skórkę z cytryny, musztardę Dijon, czarny pieprz i majonez w średniej wielkości misce.
Dodać odsączonego tuńczyka, mieszając widelcem, aby rozbić płatki.
Wyłożyć cztery kromki chleba. Podzielić mieszaninę tuńczyka równomiernie na plastry. Każdą kromkę chleba udekorować plastrami pomidorów i startym serem.
Jedną stronę pozostałych czterech kromek chleba posmarować masłem.
Ułożyć kromki chleba, z masłem do góry, na wierzchu sera.
Podgrzej dużą patelnię, na średnim ogniu (lub kilka żeliwnych patelni).
Umieść kanapki, z masłem w dół, na gorącej patelni. Na kromkach chleba delikatnie posmarować masłem. Gotować przez około 3 protokół, lub aż ładnie rumiane z jednej strony.
Następnie użyj metalowej szpatułki, aby podnieść kanapki i ostrożnie obrócić je na drugą stronę. Gotować przez kolejne 3 minuty lub tak, aż druga strona jest rumiane.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.