Estragon ryby i warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ryb Estragonowych i warzyw. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 30g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz masło, cebula, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone warzywa z dipem estragonowym, Słonecznikowy Estragon Prażone Warzywa, oraz Gardłosz pomarańczowy z estragonem i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj marchew, cukinię, paprykę i cebulę; gotować i mieszać 2 do 3 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Ułóż filety gardłosza pomarańczowego w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali (3-quart). W razie potrzeby każdy filet posypać solą i pieprzem. Na wierzchu po 1/4 mieszanki warzywnej, estragonu i masła.
Piec w 204°. przez 15 do 20 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.