Estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy)

Estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy). Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 341 kalorii, 33g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, olej roślinny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Estofado de Cerdo y Yuca (gulasz z wieprzowiny i manioku), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Gulasz z soczewicy i wieprzowiny (Lentejas Estofadas con Cerdo) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę, czosnek i gotować przez około 4 protokół lub aż cebula są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj pomidora i wodę, i gotować przez około 7 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Dodać schab, liść laurowy, sól, kminek w proszku i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i niech gotować przez około 30 minut lub aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety SchaboweKotlety Schabowe
Kminek MielonyKminek Mielony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
5
Dodać ziemniaki, fasolkę szparagową i marchew. Przykryć i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż ziemniaki i marchew będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Podawać z ryżem i awokado na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn