Estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy). Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 341 kalorii, 33g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, olej roślinny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Estofado de Cerdo y Yuca (gulasz z wieprzowiny i manioku), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Gulasz z soczewicy i wieprzowiny (Lentejas Estofadas con Cerdo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i gotować przez około 4 protokół lub aż cebula są przezroczyste.
Dodaj pomidora i wodę, i gotować przez około 7 minut więcej.
Dodać schab, liść laurowy, sól, kminek w proszku i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i niech gotować przez około 30 minut lub aż mięso będzie miękkie.
Dodać ziemniaki, fasolkę szparagową i marchew. Przykryć i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż ziemniaki i marchew będą miękkie.
Podawać z ryżem i awokado na boku.