Espresso Granita

Espresso Granita
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i deser wegetariański? Espresso Granita może być wspaniały przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 78 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś delikatnie bitą śmietanę jako dodatek, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Espresso Granita, Espresso Granita z bitą śmietaną, oraz Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso.

Instrukcje

1
W rondlu połączyć cukier, skórkę i 1 1/2 szklanki wody i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjmij patelnię z ognia, wymieszaj proszek espresso i pozostaw mieszaninę do ostygnięcia. Odrzucić skórkę, przenieść mieszaninę do metalowej tacy kostki lodu bez dzielników lub TH płytkiej metalowej patelni i zamrozić, mieszając i zgniatając grudki widelcem co 30 minut, przez 2 do 3 godzin, lub do momentu, gdy będzie twardy, ale nie zamrożony. Granita może być wykonana z 2-dniowym wyprzedzeniem i utrzymywana w stanie zamrożonym, przykryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Pozwól granicie lekko zmiękczyć przed kontynuowaniem przepisu. Granitę zetrzyj widelcem, aby rozjaśnić konsystencję, podziel ją na 4 schłodzone dania deserowe, a każdą porcję uzupełnij bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn