Espresso Biscotti
Espresso Biscotti to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka zmielonego espresso, kawa o podwójnej mocy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Espresso Biscotti, Espresso Chocolate Chip Biscotti, oraz Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso.
Instrukcje
Umieść espresso w małej bezpiecznej misce w kuchence mikrofalowej.
Dodać likier i mikrofale na wysokiej (100%) przez 10 do 15 sekund, aby strome; odstawić.
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania; wymieszać mieszaninę kawy.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła, mieszając do wymieszania. Złóż orzechy. Podziel ciasto na pół.
Na nasmarowanej blasze do pieczenia, kształt ciasta na dwa 13"x 1 1/2" x 1/2 " prostokąty, odstępy je około 2 cali od siebie.
Piec w 325 przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stojaka z drutu; ostudzić 5 minut.
Umieścić biszkopty na desce do krojenia; za pomocą ząbkowanego noża pokroić biszkopty po przekątnej na plastry o grubości 1/2 cala.
Umieść plastry pionowo na blasze do pieczenia 1/2 " apart i piec 10 więcej minut.
Niech ostygnie na stojaku. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.