Espresso Biscotti
Espresso Biscotti może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz natychmiastowe espresso w proszku, białko jaja, morele i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Espresso Biscotti, Espresso Chocolate Chip Biscotti, oraz Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj arkusz ciastek lub wyłóż go papierem pergaminowym.
W misce zmiksować masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubić w jajkach i wanilii.
Mąkę, cynamon i proszek do pieczenia przesiać w osobnej misce.
Wymieszać suche składniki z mieszanką jajeczną. Wymieszać w proszku espresso, skórkę pomarańczową, chipsy czekoladowe, suszone morele, suszoną żurawinę i migdały.
Kształt ciasta na dwa równe dzienniki około 12 cali długości 2 cali średnicy.
Miejsce dzienniki na blasze do pieczenia, i spłaszczyć się do około 1 cala grubości.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złote, a środek będzie twardy, około 35 do 40 minut.
Wyjąć z piekarnika do ostygnięcia na patelniach. Gdy bochenki są wystarczająco chłodne, aby obsługiwać, użyj ząbkowanego noża, aby pokroić bochenki po przekątnej w plastry o grubości 1/2 cala. Powrót plastry do blachy do pieczenia.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C).
Piec, aż zaczną się jasnobrązowy, 15 do 20 protokół. Całkowicie schłodzić i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.