Esencja Z Grzybów

Esencja Z Grzybów
Esencja grzybowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz tymianek, imbir, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Esencja Pomidorów, Esencja emerila, oraz Esencja pomidorów.

Instrukcje

1
Grzyby opłukać; przyciąć i wyrzucić przebarwione końce łodygi, następnie cienko pokroić grzyby. Na patelni o pojemności 4-6 litrów wymieszaj grzyby z sokiem z cytryny, a następnie dodaj wino, imbir i tymianek. Przykryć i umieścić na średnim ogniu; mieszać od czasu do czasu, aż grzyby będą soczyste, około 5 minut. Odsłaniać i mieszać od czasu do czasu na dużym ogniu, aż płyn odparuje, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj bulion do patelni. Przykryć i dusić do mieszania smaków, o 15 protokół. Odmierz grzyby i płyn. Jeśli jest więcej niż 4 filiżanki, wróć do patelni i gotuj, odkryte, aż zmniejszy się do 4 filiżanek; jeśli jest mniej, dodaj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn