Escarole-Sałatka z rukoli z pieczoną papryką i marynowaną cebulą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Escarole-rukola z pieczoną papryką i marynowaną cebulą. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ExtraVirgin oliwę z oliwek, cebulę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona papryka, Grillowana cebula i sałatka z serem Feta, Sałatka z kalmarów, pieczonej papryki i marynowanej grillowanej czerwonej cebuli, oraz Grillowana włoska kiełbasa z papryką, cebulą i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Paprykę obrać i pokroić w cienkie paski.
Połącz 1 łyżkę octu balsamicznego i 1 łyżeczkę miodu w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj cebulę i tymianek; wrzucić dobrze do herbu.
Połączyć pozostałe 2 łyżki octu, Pozostałe 1 łyżeczka miodu, musztarda Dijon, sól, i pieprz w małej misce. Stopniowo dodawać oliwę z oliwek, mieszając trzepaczką.
Połączyć escarole, rukola, papryka paski, i mieszaniny cebuli w dużej misce.
Mżawka mieszaniny octu nad mieszaniną escarole, i wrzucić delikatnie połączyć.