Escarole Quesadillas

Escarole Quesadillas
Escarole Quesadillas to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka fasoli, escarole, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizzan Escarole (Ciasto Escarole-Włoskie), BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), oraz Quesadillas de Pollo (Chicken Quesadillas) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć wszystkie escarole i łza 1 funt na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca. Czosnek wymieszać, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając, aż czosnek będzie złoty, o 2 protokół. Wymieszać w rozdarty escarole, garść na raz, i gotować, obracając szczypcami i dodając więcej escarole jak zielenina więdną. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje, około 5 minut. Wymieszać z ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wódka, Twoja UlubionaWódka, Twoja Ulubiona
EscaroleEscarole
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
ZieloniZieloni
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Umieść 4 tortille na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych
4
Rozłóż 1/2 szklanki sera równomiernie na każdej tortilli, następnie podziel escarole między tortille, równomiernie rozłożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych
EscaroleEscarole
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
5
Eskarole posypać 1/2 szklanki więcej sera na tortilla, rozłożenie równomiernie. Na wierzchu pozostałe tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych
EscaroleEscarole
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Wytrzyj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
7
Podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
8
Miejsce 1 quesadilla na patelni i przykryć. Gotować, aż dno będzie złote, 2 do 3 protokół. Flip tortilla i gotować, aż druga strona jest złoty, 2 do 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
9
Przenieść quesadillę na powierzchnię roboczą i gotować Pozostałe quesadillas w ten sam sposób.
10
Resztę eskaroli pokroić na cienkie strzępy.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
11
Dodać fasolę, pomidory, sok z limonki, kminek, pozostałą 1 łyżkę oleju i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Suszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną KostkęSuszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną Kostkę
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
12
Quesadillas pokroić w kliny i podawać z sałatką z fasoli i escarole oraz salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn