Escarole-Pstrąg Faszerowany

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Escarole Nadziewane Seared Trout spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 4724 kalorii, 626G białka, oraz 225g tłuszczu każdy. Na 70,53 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 80% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, pstrąg, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pstrąg z Escarole, pomarańczą i oliwkami, Pstrąg Estragonowy Smażony Na Patelni, oraz Patelnia Smażona Cytryna Pieprz Tęczowy Pstrąg dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wrzucić escarole z szalotką, sokiem z cytryny i 1 łyżeczką oliwy z oliwek; doprawić solą i pieprzem. Wypchaj jamy pstrąga escarole i zamknij szaszłykami. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem, posypujemy mąką kukurydzianą.
W żeliwnej patelni podgrzej 1/8 cala oleju.
Dodać pstrąga i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż skóra jest chrupiąca i ryba jest po prostu gotowane w ciągu, 8 protokół.
Pstrąg przełożyć na talerz. Wytrzyj patelnię.
Roztopić masło na patelni.
Dodać pstrąga; obrócić do płaszcza.
Wyjąć z ognia i odstawić na patelni na 5 minut.
Pstrąga przełożyć na talerze; podawać z cytryną.