Escarole i zupa fasolowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy fasolowej i fasolowej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, fasolę cannellini, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Escarole i zupa z białej fasoli, Zupa z białej fasoli z Escarole, oraz Zupa z białej fasoli i Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 15 sekund.
Dodaj escarole i saute aż zwiędnie, o 2 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, fasolę i parmezan. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są podgrzewane przez, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Zupę pokroić w 6 miseczek.
Mżawka 1 łyżeczka oliwy z oliwek extra-virgin na każdym.
Podawać z chrupiącym chlebem.