Escarole i dorsz w stylu Caponata

Escarole i dorsz w stylu Caponata
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Caponata stylu Escarole i dorsz może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 16G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.44 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kapary, dorsza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest świetne. Fasolka Szparagowa W Stylu Caponata, Spaghetti Z Selera W Stylu Caponata, oraz Escarole Włoski Styl są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Podgrzać 3 łyżki oleju w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance. Lekko posmarować rybę i doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż lekko rumiane i gotowane przez, o 3 protokół na stronę, w zależności od grubości ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Przełóż rybę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Dodać czosnek do oleju i gotować na umiarkowanym ogniu, aż głęboki złoty, o 2 protokół; wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj escarole do zapiekanki wraz z anchois, oliwki i kapary. Gotować, stale mieszając, aż eskarola zmieni kolor na jasnozielony i zwiędnie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
EscaroleEscarole
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
5
Przenieść escarole do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju w zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Dodać pomidory i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8
Dodaj sos pomidorowy do escarole i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
EscaroleEscarole
9
Udekorować natką pietruszki i podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia78
Magazyn