Escarole & Bean Sauté

Escarole & Bean Sauté
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Escarole & fasola Sauté może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 110 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z cytryny, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Escarole i zupa fasolowa, Escarole i zupa z białej fasoli, oraz Zupa z białej fasoli i Escarole.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać eskarole i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać wodę; przykryć. Gotować przez 30 sekund i odkryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodaj czosnek, pokruszony czerwony pieprz, sól i fasolę. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
SólSól
4
Dodaj skórkę z cytryny, sok z cytryny i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia75
Magazyn