Eric Ripert ' s Fish Burger with Saffron Aioli
Przepis Eric Ripert ' s Fish Burger z szafranem Aioli może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, sok z cytryny, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Eric Ripert ' s Seared Spódnica stek i szpinak Sałatka z czerwonym winem-szalotka Vinaigrette, Szafran Aioli, oraz Pomarańcza-Szafran Aïoli.
Instrukcje
Potu szalotki i czosnek w maśle. Po ugotowaniu chłodno i rezerwowo.
Zmieloną i pokrojoną w kostkę rybę umieścić w misce ze stali nierdzewnej, dodać szalotkę, czosnek, pietruszkę, majonez, musztardę i jajko.
Dobrze wymieszać. Doprawić solą morską, sokiem z cytryny i pieprzem. Zrób mały patty i test smaku. Formować paszteciki o wadze 6,5 uncji i pogłębiać w okruchach panko. Rezerwa na blasze wyłożonej pergaminem.
Na patelni umieścić niewielką ilość oleju rzepakowego. Delikatnie umieścić burger rybny na patelni i brązowy, a następnie umieścić w piekarniku gotować przez 3 do 4 protokół. Nie przegotować.
Posmaruj bułkę zmiękczonym masłem i delikatnie tostuj na płaskiej górze.
Umieścić niewielką ilość szafranu aioli (patrz przepis poniżej) po obu stronach rolki.
Na dolną połowę bułki ułożyć Burger rybny, a na wierzch polać ogolonym koprem włoskim (doprawionym sokiem z cytryny, solą i pieprzem) i pomidorem confit.
Ułożyć bułkę na burgerze.
Podawać natychmiast z dodatkowym szafran aioli na boku.
- sprawia, że 1/2 szklanki -
Do majonezu ubić sok z cytryny, czosnek i szafran.
Doprawiamy solą i pieprzem, rezerwujemy.