Eric Ripert ' s Fish Burger with Saffron Aioli

Eric Ripert ' s Fish Burger with Saffron Aioli
Przepis Eric Ripert ' s Fish Burger z szafranem Aioli może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, sok z cytryny, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Eric Ripert ' s Seared Spódnica stek i szpinak Sałatka z czerwonym winem-szalotka Vinaigrette, Szafran Aioli, oraz Pomarańcza-Szafran Aïoli.

Instrukcje

1
Potu szalotki i czosnek w maśle. Po ugotowaniu chłodno i rezerwowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
2
Zmieloną i pokrojoną w kostkę rybę umieścić w misce ze stali nierdzewnej, dodać szalotkę, czosnek, pietruszkę, majonez, musztardę i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SzalotkaSzalotka
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
RybyRyby
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dobrze wymieszać. Doprawić solą morską, sokiem z cytryny i pieprzem. Zrób mały patty i test smaku. Formować paszteciki o wadze 6,5 uncji i pogłębiać w okruchach panko. Rezerwa na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sól MorskaSól Morska
PieprzPieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Na patelni umieścić niewielką ilość oleju rzepakowego. Delikatnie umieścić burger rybny na patelni i brązowy, a następnie umieścić w piekarniku gotować przez 3 do 4 protokół. Nie przegotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Posmaruj bułkę zmiękczonym masłem i delikatnie tostuj na płaskiej górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
TostyTosty
RolkaRolka
6
Umieścić niewielką ilość szafranu aioli (patrz przepis poniżej) po obu stronach rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
AioliAioli
RolkaRolka
7
Na dolną połowę bułki ułożyć Burger rybny, a na wierzch polać ogolonym koprem włoskim (doprawionym sokiem z cytryny, solą i pieprzem) i pomidorem confit.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Koper WłoskiKoper Włoski
PomidorPomidor
RybyRyby
RolkaRolka
8
Ułożyć bułkę na burgerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Podawać natychmiast z dodatkowym szafran aioli na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
AioliAioli
10
Szafran Aioli
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
AioliAioli
11
- sprawia, że 1/2 szklanki -
12
Do majonezu ubić sok z cytryny, czosnek i szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
SzafranSzafran
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Doprawiamy solą i pieprzem, rezerwujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn