Ensalada de Repollo (Sałatka z kapusty)

Ensalada de Repollo (Sałatka z kapusty)
Ensalada de Repollo (Sałatka z kapusty) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, papryka, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ensalada De Repollo (Sałatka Z Kapusty), Ensalada de Repollo con Tomate (Sałatka z kapusty i pomidorów), oraz Ensalada de Repollo Morado y Manzana (Sałatka z kapusty purpurowej i jabłek).

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz sok z limonki, olej, sól i czarny pieprz, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Mieszankę wapna skropić mieszanką kapusty; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WapnoWapno
4
Odstawić sałatkę na 30 minut przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn