Ensalada de Repollo con Tomate (Sałatka z kapusty i pomidorów)
Ensalada de Repollo con Tomate (Sałatka z kapusty i pomidorów) jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 123 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pomidory, cukier, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Ensalada de Repollo (Sałatka z kapusty), Ensalada De Repollo (Sałatka Z Kapusty), oraz Ensalada de Repollo Morado y Manzana (Sałatka z kapusty purpurowej i jabłek).
Instrukcje
Aby zrobić dressing, w małej misce, ubić razem ocet, sok z limonki, cukier, sól i pieprz. Smak i dostosować seasonings.In duża miska, połączyć kapustę, cebulę, kolendrę i pomidory. Wrzucić dokładnie rozprowadzić składniki równomiernie.
Dodać opatrunek i dobrze wymieszać.Przykryć i przechowywać w lodówce przez około 2 godziny, aby umożliwić rozwój smaków.