Endywia szkliwiona z estragonem

Endywia szkliwiona z estragonem
Glazura endywia z estragonem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 69 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 77 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, endywię, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klonowy stek glazurowany z pieczonej endywii, Marchew Szkliwiona Estragonem, oraz do zupy z kurczaka, endywii i warzyw korzeniowych z Pesto z natki pietruszki endywii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odklej i zarezerwuj liście endywii, aż dotrzesz do rdzeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
2
Przetnij rdzenie na pół, wzdłuż.
3
Rozgrzać olej i masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać wszystkie endywia (liście i rdzenie) i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
5
Dodać cukier, ocet i sok z cytryny i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
CukierCukier
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn