Endywia, ser pleśniowy i sałatka z granatów

Endywia, ser pleśniowy i sałatka z granatów
Endywia, ser pleśniowy i sałatka z granatów to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka cukru, nasiona z 1 / granatu, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonej gruszki z Endywią, granatem, serem pleśniowym i winegretem z orzechów laskowych, Belgijska Sałatka Endywiowa z serem pleśniowym, oraz Sałatka Ze Szpinakiem, Serem Pleśniowym.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn