Endywia, Koper Włoski I Parmezan Z Dressingiem Anchois Daktylowym

Endywia, Koper Włoski I Parmezan Z Dressingiem Anchois Daktylowym
Endywia, koper włoski i parmezan z daktylowym sosem anchois może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 minut. Jeśli masz żarówkę kopru włoskiego plus garść dołączonych liści paproci, daktyle, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka endywiowa z winegretem anchois i parmezanem, Sałatka rzymska z sosem anchois i parmezanem, oraz Zimowa sałatka Zielona z orzechami włoskimi, jabłkami i sosem Parmezanowo-anchois dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn