Endywia i groszek z sosem Parmezanowym

Endywia i groszek z sosem Parmezanowym
Endywia i groszek Snap z parmezanem Dressing może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 134 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ser parmigiano-reggiano, groszek cukrowy, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Endive & Snap Pea z sosem Parmezanowym, Dziś Kolacja: Zielony Groszek I Groszek Cukrowy W Sosie Sezamowym, oraz Świeży zielony groszek i groszek cukrowy w sosie sezamowym.

Instrukcje

1
W blenderze połącz ser, ocet, sok z limonki, musztardę, sól i pieprz; puree, aż będzie gładkie. Podczas pracy maszyny dodaj oleje przez rurę zasilającą w powolnym, stałym strumieniu, aby emulgować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Napełnij dużą miskę lodem i wodą. Obficie posolić wrzącą wodę; dodać groszek. Gotować tylko do jasnozielonego, około 30sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić, przełożyć do lodowatej wody i odstawić na 1 minutę; ponownie odcedzić. Pokroić bardzo cienko pod kątem. Wrzucić groszek snap i endive z sosem w misce. Top z ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
EndiveEndive
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn