Endywia "Chipsy" z dipem z sera pleśniowego i pyłem z boczku
Endywia "Chipsy" z dipem z sera pleśniowego i pyłem z bekonu to bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, pieprz, endywię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Simple Farmstyle belgijska endywia z boczkiem i serem pleśniowym, Jabłko i ser pleśniowy na Endywie, oraz Endywia z figami, serem pleśniowym i orzechami pekan.
Instrukcje
Gotować boczek na patelni (nie nonstick) na dużym ogniu, aż chrupiące, o 4 protokół.
Osuszyć na ręczniku papierowym. Pulse w robocie kuchennym, aby drobne okruchy i umieścić w misce.
Wymieszać jogurt, ser, 1/2 łyżeczki. rozmaryn i pieprz w innej misce.
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki. rosemary. Ułóż liście endywii w szerokiej misce i podawaj z dipem i pyłem z boczku.