Endywia Belgijska Zawinięta W Szynkę Z Serem / Lof Met Ham En Kaas

Belgijska endywia zawinięta w szynkę z serem / Lof Met Ham En Kaas może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Na 6,21 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 81g białka, 99g tłuszczu, oraz w sumie 1289 kalorii. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz belgijską endywię, sok z cytryny, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 80% to danie jest super. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Wytnij cienki kawałek DNA endywii, małym nożem Usuń gorzki rdzeń endywii.
Wytnij duże głowy na pół i nie zapomnij usunąć rdzenia.Gotować endywia w osolonej wodzie i soku z cytryny przez 20 do 30 minut lub aż gotowane.
Odcedzić i umieścić je w durszlaku.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gdy wystarczająco chłodny do obsługi, owinąć każdy endywia w plaster szynki, również luźne liście, umieścić je w wysmarowanym piekarniku dowód danie, dodać startą gałkę muszkatołową, posypać ser na wierzchu i dodać kilka drobinek masła.
Piec przez 30 do 40 minut.