Endywia Belgijska Z Roquefortem, Orzechami Włoskimi I Żurawiną

Endywia Belgijska Z Roquefortem, Orzechami Włoskimi I Żurawiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj belgijskiej endywii z Roquefortem, orzechami włoskimi i żurawiną. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 5,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1359 kalorii, 24g białka, oraz 81 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz kalifornijskie orzechy włoskie, SOS roquefort, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: pieczona endywia i sałatka gruszkowa z rukolą, orzechami włoskimi i Roquefortem, Przystawka Endive z serem pleśniowym, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi, oraz Cykoria-endywia Roquefort i sałatka z orzechów włoskich dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn