Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kwaśną śmietaną enchiladas wołowiny spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 517 kalorii, 23G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z mexican.food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz krem z rosołu, tortille z mąki, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kwaśna Śmietana Enchiladas, Kwaśna Śmietana Enchiladas, oraz Sour Cream Chicken Enchiladas dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.