Przepis Kurczak i czarna fasola Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, ząbki czosnku, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Enchiladas z kurczakiem i czarną fasolą, Kurczak, Czarna Fasola I Szpinak Enchiladas, oraz Chicken, Black Bean & Quinoan Enchiladas dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.