Enchiladas z kurczaka z kremowym zielonym sosem Chile
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać kurczaka Enchiladas z kremowym zielonym sosem Chile spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 736 kalorii. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę tortille, chiles, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Enchiladas z kurczaka z kremowym zielonym sosem Chile, Enchiladas z kurczakiem i białą fasolą z kremowym zielonym sosem Chile, oraz Ułożone Enchiladas z kurczaka i cukinii z kremowym zielonym sosem Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zupę i śmietanę wymieszać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Rozprowadzić 1/2 szklanki mieszanki zupy w płytkim naczyniu do pieczenia 2-quart. Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki kurczaka w dół środka każdej tortilli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.