Enchiladas Z Kurczaka W Sosie Zielonym
Przepis Enchiladas z kurczaka w sosie zielonym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 439 kalorii, 46g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wisconsin ser cheddar, pierś z kurczaka, sos enchilada i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sos: Sos Z Zielonego Pieprzu, Mean Green Chicken Enchiladas, oraz Enchiladas Z Zielonego Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać tortille; gotować 1 minutę z każdej strony lub do miękkości.
Na każdej miękkiej tortilli rozprowadzić 2 łyżki zielonego sosu Enchilada, rozprowadzić na brzegach; na wierzchu po 1 łyżce sera.
Zwiń i umieść, szew boki w dół, w 13 x 9-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym natryskiem do gotowania. Łyżka kurczaka równomiernie tortille; top z pozostałym zielonym sosem Enchilada.
Posypać 1/2 szklanki sera. Przykryć i piec w 350 przez 15 minut.
(Łącznie z zielonym sosem Enchilada)