Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Enchiladas z wołowiny z pikantnym czerwonym sosem. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 321 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Mieszanka bulionu wołowego, pasta pomidorowa, mieszanka serów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Enchiladas wołowe z pikantnym czerwonym sosem, Homarowe Enchiladas z pikantnym sosem z cukinii, oraz Enchiladas wołowo-grzybowe z białym sosem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.