Przepis Enchiladas Suizas jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 654 kalorie. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.33 za porcję. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka podstaw, parmezan, enchiladas suizas i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Enchiladas Suizas, Enchiladas Suizas, oraz Enchiladas Suizas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać pozostałe salsa verde na enchiladas.(Zaoszczędź każdą salsę, która może nie zmieścić się na patelni,jest zbyt pyszna, aby ją zmarnować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Piec przez 30 minut w gorącym piekarniku 350 stopni. Wyjmij z piekarnika, ułóż rozdrobniony ser cheddar w paski na środku każdego rzędu enchiladas i wróć do piekarnika na 30 minut więcej. Po godzinie ser zostanie stopiony i lekko rumiany, a wszelkie krawędzie tortilli wystające z sosu będą również rumiane i chrupiące.Ubierz enchilladas z paskiem śmietany na roztopionym serze, udekoruj rzędem plastrów rzodkiewki i rozdrobnioną sałatą. Przynieś do stołu i podawaj na najbardziej świątecznych płytach bezołowiowych.Drukuj Ten Post
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser Cheddar
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Adelsheim Pinot Noir (pół butelki). Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.