Enchiladas
Enchiladas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 2,57 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz skondensowaną śmietanę z rosołu, ser mozzarella, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Enchiladas de Pollo (Chicken Enchiladas), oraz Enchiladas z kurczaka (Enchiladas de Pollo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, zielona cebula, i pieprz jalapeno aż wołowina jest równomiernie brązowy. Wymieszaj wodę i przyprawę taco. Gotować na wolnym ogniu, aż woda wyparuje.
W średniej misce wymieszaj jogurt, skondensowaną zupę i ser.
Podzielić mieszaninę mięsa równomiernie między tortille.
Umieść kilka łyżek mieszanki sera na mięsie i zwinąć.
Umieścić w naczyniu do pieczenia 7x11 cali. Powtórz dla każdej tortilli. Łyżka pozostałej mieszanki sera na górze tortille.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut.