Empress ' s Zulu Greens

Empress ' s Zulu Greens
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Zielenina cesarzowej Zulu może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, imbir, vege-sal i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sekretna zupa piękna cesarzowej, Świeży ananas i Kurczak Z liczi-Cesarzowa Chin, San Fran, oraz Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda).

Instrukcje

1
W dużym zlewie letniej wody, agitate Collard greens dobrze usunąć wszelkie ukryte ziarna. Ostrożnie wyciągnij zielenie z wody i przenieś je na durszlak, pozostawiając żwir na dnie zlewu. Powtórz procedurę w zlewie ze świeżą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Odetnij drzewiaste łodygi i posiekaj je w poprzek na kawałki o grubości cala. Grubo posiekać liście collard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
3
Rozgrzać olej w rondlu 5-quart lub czajniku do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj marchew, cebula, seler ziemniaczany, imbir, papryka chile, i czosnek. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną, o 6 protokół. Wymieszać posiekane łodygi i wodę; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodaj partię liści collard, przykryć i niech więdną, o 5 protokół; wymieszać zieleninę w dół. Kontynuuj dodawanie zieleni partiami, aż wszystkie zmieszczą się w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj, często mieszając, aż wszystkie warzywa będą po prostu miękkie, około 1 godziny. Wymieszać Vege-Sal, przykryć szczelnie i zdjąć z ognia; odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
7
Podawać z octem na boku, dla każdego gościa doprawić własną porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn