Empress ' s Zulu Greens
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Zielenina cesarzowej Zulu może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, imbir, vege-sal i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sekretna zupa piękna cesarzowej, Świeży ananas i Kurczak Z liczi-Cesarzowa Chin, San Fran, oraz Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda).
Instrukcje
W dużym zlewie letniej wody, agitate Collard greens dobrze usunąć wszelkie ukryte ziarna. Ostrożnie wyciągnij zielenie z wody i przenieś je na durszlak, pozostawiając żwir na dnie zlewu. Powtórz procedurę w zlewie ze świeżą wodą.
Odetnij drzewiaste łodygi i posiekaj je w poprzek na kawałki o grubości cala. Grubo posiekać liście collard.
Rozgrzać olej w rondlu 5-quart lub czajniku do zupy.
Dodaj marchew, cebula, seler ziemniaczany, imbir, papryka chile, i czosnek. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną, o 6 protokół. Wymieszać posiekane łodygi i wodę; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj partię liści collard, przykryć i niech więdną, o 5 protokół; wymieszać zieleninę w dół. Kontynuuj dodawanie zieleni partiami, aż wszystkie zmieszczą się w garnku.
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj, często mieszając, aż wszystkie warzywa będą po prostu miękkie, około 1 godziny. Wymieszać Vege-Sal, przykryć szczelnie i zdjąć z ognia; odstawić na 15 minut.
Podawać z octem na boku, dla każdego gościa doprawić własną porcję.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;