Empellón Chef Alex Stupak domowe zielone Tacos chorizo z kapustą i ziemniakami

Empellón Chef Alex Stupak domowe zielone Tacos chorizo z kapustą i ziemniakami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj domowe zielone Tacos chorizo z kapustą i ziemniakami Szefa Kuchni Empellón Alexa Stupaka. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 934 kalorie, 40g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Wiele osób robiło ten przepis, a 132 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mielone łopatkę wieprzową, jarmuż, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Śniadaniowe Tacos z domowym Chorizo, chrupiącymi ziemniakami i jajkiem, Tacos śniadaniowe z chrupiącymi ziemniakami, Chorizo i jajkiem sadzonym, oraz Kurczak i chorizo Romesco z hiszpańskimi ziemniakami i kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać zielony chorizo: w małej patelni, toast pieprzu, nasiona kolendry, oregano, liść laurowy i goździki na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieś przyprawy do młynka do przypraw i pozostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie drobno je zmiel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
3
W tej samej patelni, upiec ząbki czosnku na dużym ogniu, obracając, do miękkości i zwęglone w miejscach, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Niech czosnek ostygnie, a następnie obrać i przenieść goździki do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Piecz poblano bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub pod rozgrzanym brojlerem, obracając, aż do zwęglenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Ostudzić, następnie obrać, łodygi i nasiona chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
7
Dodać chile, pietruszka, ocet sherry i 1 1/2 łyżeczki soli do blendera i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
W średniej misce wymieszać mieloną wieprzowinę z puree i przyprawami. Naciśnij kawałek folii bezpośrednio na zielonym chorizo i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wykonaj nadzienie: Rozgrzej piekarnik do 350°. Na obranej blasze do pieczenia wrzucić ziemniaki z 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Piecz przez około 30 minut, rzucając raz, aż złocisty i miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Na dużej patelni podgrzej pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać czosnek i zielony chorizo i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, rozbijając chorizo z łyżką, aż dopiero zaczyna się brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
12
Dodać jarmuż i wrzucić, aż tylko zwiędnie, a następnie dodać 1/3 szklanki wody. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jarmuż będzie miękki i chorizo jest gotowane, o 10 protokół. Złożyć ziemniaki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
13
Łyżka nadzienia na tortille i podawać z queso fresco i crema.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso FrescoQueso Fresco
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
14
Parowanie wina: świeże, bogate w jagody Malbec: 2009 Catena Zapata
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn