Empanadas-Wołowina

Empanadas-Wołowina
Empanadas-Beef Turnovers might be just the Europejskie przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 20 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nadziewane oliwki goya®, sos pomidorowy Goya®, sazón goya i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wołowina (Empanadas), Empanadas de Honoro (wołowina), oraz Słodkie Pomidory (Empanadas) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać mieloną wołowinę i gotować aż rumiane, rozbijając mięso drewnianą łyżką, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Dodać cebulę i gotować do miękkości, około 5 minut więcej. Wymieszać z sosem pomidorowym, oliwkami, Sofrito, Sazón, czosnkiem, oregano i czarnym pieprzem. Mniej ciepła do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, za pomocą wałka do ciasta, rozwałkuj dyskoteki do 1/2 cala. większa średnica. Łyżka około 1 łyżki. mieszaninę mięsa w środku, złożyć na pół, tworząc półksiężyc; zwilżyć krawędzie wodą i szczypta, aby uszczelnić zamknięte, lub uszczelnić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Napełnij głęboki rondel olejem na głębokość 2-1 / 2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż będzie gorący, ale nie będzie palenia (350°F na termometrze do smażenia na głębokim tłuszczu). Gotuj Empanadas w partiach, aż będzie chrupiące i złotobrązowe, odwracając raz, 4 - 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Przenieść do ręczników papierowych, aby spuścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn