Empanadas-Wołowina
Empanadas-Beef Turnovers might be just the Europejskie przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 20 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nadziewane oliwki goya®, sos pomidorowy Goya®, sazón goya i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wołowina (Empanadas), Empanadas de Honoro (wołowina), oraz Słodkie Pomidory (Empanadas) podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mieloną wołowinę i gotować aż rumiane, rozbijając mięso drewnianą łyżką, około 10 minut.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, około 5 minut więcej. Wymieszać z sosem pomidorowym, oliwkami, Sofrito, Sazón, czosnkiem, oregano i czarnym pieprzem. Mniej ciepła do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, około 15 minut.
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, za pomocą wałka do ciasta, rozwałkuj dyskoteki do 1/2 cala. większa średnica. Łyżka około 1 łyżki. mieszaninę mięsa w środku, złożyć na pół, tworząc półksiężyc; zwilżyć krawędzie wodą i szczypta, aby uszczelnić zamknięte, lub uszczelnić widelcem.
Napełnij głęboki rondel olejem na głębokość 2-1 / 2 cala.
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż będzie gorący, ale nie będzie palenia (350°F na termometrze do smażenia na głębokim tłuszczu). Gotuj Empanadas w partiach, aż będzie chrupiące i złotobrązowe, odwracając raz, 4 - 6 minut.
Przenieść do ręczników papierowych, aby spuścić.