Empanadas jabłkowe z kremem z ciasta migdałowego

Empanadas jabłkowe z kremem z ciasta migdałowego
Przepis Apple Empanadas z kremem z ciasta migdałowego może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pasty migdałowej, brązowy cukier, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krem Z Ciasta Migdałowego, Tarta z ciasta francuskiego wypełniona kremem migdałowym, oraz Ciasto francuskie z kurczakiem i fasolą Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej patelni saute roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać jabłka i saute aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
4
Dodać brązowy cukier, cynamon i sól i wrzucić. Kontynuuj gotowanie jabłek, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka rozpadną się łatwo po naciśnięciu widelcem, dodatkowe 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Zdjąć z ognia i rozgnieść je widelcem, gdy są jeszcze ciepłe, powinno wyglądać jak masywny mus jabłkowy. Odstawić jabłka do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Po ostygnięciu, złożyć 1/4 szklanki śmietany migdałowej do schłodzonych jabłek i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
6
Na mąki powierzchni roboczej, ułożyć arkusze ciasta francuskiego. Za pomocą dużego (4 1/2 cala) okrągłego foremki do ciastek (lub foremki do ciastek) Wytnij 4 duże okręgi na arkusz, 8 razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
7
W dolnej połowie każdej z rund łyżka 2 czubatych łyżek mieszanki jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
8
Umyj krawędzie każdego koła z myciem jajkiem. Złożyć ciasto na nadzienie, uszczelnić krawędzie palcami, a następnie zacisnąć je zębami widelca. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem. Po złożeniu wszystkich ciast, odpowietrz każdy z nich za pomocą 2 małych szczelin, za pomocą noża do parkowania, na górze każdego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Posmaruj każdą z nich pozostałą myjką jajeczną i posyp cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Przenieść empanadas do przygotowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
11
Piec ciasta, aż będą dmuchane i są złotobrązowe, o 20 protokół. Gdy ciasto wyjdzie z piekarnika, łyżka więcej Migdałowy krem ciasto nad nimi i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
W dużym rondlu o grubym dnie połącz pełne mleko, cukier, pastę migdałową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Ubijamy na średnim ogniu i gotujemy na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
14
W małej misce do mieszania połączyć żółtka i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
15
Ubijać do połączenia, a mieszanina jest kremowa i gęsta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
16
Wyjmij mieszaninę mleka z ognia i powoli dodaj 1/4 szklanki płynu mlecznego do jaj, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
17
Dodaj teraz hartowane mieszaniny jaj z powrotem do rondla z resztą mleka i powrót mleka na wolnym ogniu przez 3 minuty, ubijając stale, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
18
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z masłem, 1 łyżka stołowa na raz, ubijając, aż jest w pełni włączone. W razie potrzeby przecedzić ciasto przez sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
19
Wlać mieszaninę do miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
20
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Pozostaw krem do całkowitego ostygnięcia w lodówce, aż ostygnie i ustaw, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn