Empanadas jabłkowe z kremem z ciasta migdałowego

Empanadas jabłkowe z kremem z ciasta migdałowego
Przepis Apple Empanadas z kremem z ciasta migdałowego może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pasty migdałowej, brązowy cukier, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krem Z Ciasta Migdałowego, Tarta z ciasta francuskiego wypełniona kremem migdałowym, oraz Ciasto francuskie z kurczakiem i fasolą Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej patelni saute roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać jabłka i saute aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Dodać brązowy cukier, cynamon i sól i wrzucić. Kontynuuj gotowanie jabłek, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka rozpadną się łatwo po naciśnięciu widelcem, dodatkowe 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Zdjąć z ognia i rozgnieść je widelcem, gdy są jeszcze ciepłe, powinno wyglądać jak masywny mus jabłkowy. Odstawić jabłka do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Po ostygnięciu, złożyć 1/4 szklanki śmietany migdałowej do schłodzonych jabłek i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Na mąki powierzchni roboczej, ułożyć arkusze ciasta francuskiego. Za pomocą dużego (4 1/2 cala) okrągłego foremki do ciastek (lub foremki do ciastek) Wytnij 4 duże okręgi na arkusz, 8 razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
7
W dolnej połowie każdej z rund łyżka 2 czubatych łyżek mieszanki jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Umyj krawędzie każdego koła z myciem jajkiem. Złożyć ciasto na nadzienie, uszczelnić krawędzie palcami, a następnie zacisnąć je zębami widelca. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem. Po złożeniu wszystkich ciast, odpowietrz każdy z nich za pomocą 2 małych szczelin, za pomocą noża do parkowania, na górze każdego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Posmaruj każdą z nich pozostałą myjką jajeczną i posyp cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Przenieść empanadas do przygotowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Piec ciasta, aż będą dmuchane i są złotobrązowe, o 20 protokół. Gdy ciasto wyjdzie z piekarnika, łyżka więcej Migdałowy krem ciasto nad nimi i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
W dużym rondlu o grubym dnie połącz pełne mleko, cukier, pastę migdałową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
13
Ubijamy na średnim ogniu i gotujemy na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
14
W małej misce do mieszania połączyć żółtka i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
15
Ubijać do połączenia, a mieszanina jest kremowa i gęsta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
16
Wyjmij mieszaninę mleka z ognia i powoli dodaj 1/4 szklanki płynu mlecznego do jaj, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
17
Dodaj teraz hartowane mieszaniny jaj z powrotem do rondla z resztą mleka i powrót mleka na wolnym ogniu przez 3 minuty, ubijając stale, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
18
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z masłem, 1 łyżka stołowa na raz, ubijając, aż jest w pełni włączone. W razie potrzeby przecedzić ciasto przez sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
19
Wlać mieszaninę do miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
20
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Pozostaw krem do całkowitego ostygnięcia w lodówce, aż ostygnie i ustaw, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn