Empanadas jabłkowe z kremem z ciasta migdałowego
Przepis Apple Empanadas z kremem z ciasta migdałowego może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pasty migdałowej, brązowy cukier, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krem Z Ciasta Migdałowego, Tarta z ciasta francuskiego wypełniona kremem migdałowym, oraz Ciasto francuskie z kurczakiem i fasolą Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W dużej patelni saute roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać jabłka i saute aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Dodać brązowy cukier, cynamon i sól i wrzucić. Kontynuuj gotowanie jabłek, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka rozpadną się łatwo po naciśnięciu widelcem, dodatkowe 10 minut.
Zdjąć z ognia i rozgnieść je widelcem, gdy są jeszcze ciepłe, powinno wyglądać jak masywny mus jabłkowy. Odstawić jabłka do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Po ostygnięciu, złożyć 1/4 szklanki śmietany migdałowej do schłodzonych jabłek i odstawić.
Na mąki powierzchni roboczej, ułożyć arkusze ciasta francuskiego. Za pomocą dużego (4 1/2 cala) okrągłego foremki do ciastek (lub foremki do ciastek) Wytnij 4 duże okręgi na arkusz, 8 razem.
W dolnej połowie każdej z rund łyżka 2 czubatych łyżek mieszanki jabłkowej.
Umyj krawędzie każdego koła z myciem jajkiem. Złożyć ciasto na nadzienie, uszczelnić krawędzie palcami, a następnie zacisnąć je zębami widelca. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem. Po złożeniu wszystkich ciast, odpowietrz każdy z nich za pomocą 2 małych szczelin, za pomocą noża do parkowania, na górze każdego ciasta.
Posmaruj każdą z nich pozostałą myjką jajeczną i posyp cukrem turbinado.
Przenieść empanadas do przygotowanej blachy do pieczenia.
Piec ciasta, aż będą dmuchane i są złotobrązowe, o 20 protokół. Gdy ciasto wyjdzie z piekarnika, łyżka więcej Migdałowy krem ciasto nad nimi i służyć.
W dużym rondlu o grubym dnie połącz pełne mleko, cukier, pastę migdałową i sól.
Ubijamy na średnim ogniu i gotujemy na wolnym ogniu.
W małej misce do mieszania połączyć żółtka i skrobię kukurydzianą.
Ubijać do połączenia, a mieszanina jest kremowa i gęsta.
Wyjmij mieszaninę mleka z ognia i powoli dodaj 1/4 szklanki płynu mlecznego do jaj, stale ubijając.
Dodaj teraz hartowane mieszaniny jaj z powrotem do rondla z resztą mleka i powrót mleka na wolnym ogniu przez 3 minuty, ubijając stale, aż zgęstnieje.
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z masłem, 1 łyżka stołowa na raz, ubijając, aż jest w pełni włączone. W razie potrzeby przecedzić ciasto przez sito.
Wlać mieszaninę do miski do ostygnięcia.
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Pozostaw krem do całkowitego ostygnięcia w lodówce, aż ostygnie i ustaw, co najmniej 2 godziny.