Empanadas jabłkowe z kremem z ciasta migdałowego

Empanadas jabłkowe z kremem z ciasta migdałowego
Przepis Apple Empanadas z kremem z ciasta migdałowego może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pasty migdałowej, brązowy cukier, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krem Z Ciasta Migdałowego, Tarta z ciasta francuskiego wypełniona kremem migdałowym, oraz Ciasto francuskie z kurczakiem i fasolą Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
W dużej patelni saute roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać jabłka i saute aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Dodać brązowy cukier, cynamon i sól i wrzucić. Kontynuuj gotowanie jabłek, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka rozpadną się łatwo po naciśnięciu widelcem, dodatkowe 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Zdjąć z ognia i rozgnieść je widelcem, gdy są jeszcze ciepłe, powinno wyglądać jak masywny mus jabłkowy. Odstawić jabłka do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Po ostygnięciu, złożyć 1/4 szklanki śmietany migdałowej do schłodzonych jabłek i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Na mąki powierzchni roboczej, ułożyć arkusze ciasta francuskiego. Za pomocą dużego (4 1/2 cala) okrągłego foremki do ciastek (lub foremki do ciastek) Wytnij 4 duże okręgi na arkusz, 8 razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I Niebieskim
7
W dolnej połowie każdej z rund łyżka 2 czubatych łyżek mieszanki jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Umyj krawędzie każdego koła z myciem jajkiem. Złożyć ciasto na nadzienie, uszczelnić krawędzie palcami, a następnie zacisnąć je zębami widelca. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem. Po złożeniu wszystkich ciast, odpowietrz każdy z nich za pomocą 2 małych szczelin, za pomocą noża do parkowania, na górze każdego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Posmaruj każdą z nich pozostałą myjką jajeczną i posyp cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Przenieść empanadas do przygotowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
11
Piec ciasta, aż będą dmuchane i są złotobrązowe, o 20 protokół. Gdy ciasto wyjdzie z piekarnika, łyżka więcej Migdałowy krem ciasto nad nimi i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
12
W dużym rondlu o grubym dnie połącz pełne mleko, cukier, pastę migdałową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
13
Ubijamy na średnim ogniu i gotujemy na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
14
W małej misce do mieszania połączyć żółtka i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
15
Ubijać do połączenia, a mieszanina jest kremowa i gęsta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
16
Wyjmij mieszaninę mleka z ognia i powoli dodaj 1/4 szklanki płynu mlecznego do jaj, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
17
Dodaj teraz hartowane mieszaniny jaj z powrotem do rondla z resztą mleka i powrót mleka na wolnym ogniu przez 3 minuty, ubijając stale, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
18
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z masłem, 1 łyżka stołowa na raz, ubijając, aż jest w pełni włączone. W razie potrzeby przecedzić ciasto przez sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
19
Wlać mieszaninę do miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
20
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Pozostaw krem do całkowitego ostygnięcia w lodówce, aż ostygnie i ustaw, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn