Empanadas Czekoladowo-Bananowe

Empanadas Czekoladowo-Bananowe
Przepis czekolada-Bananan Empanadas może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 2 godziny i 40 minut. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 29 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Bananan Empanadas, Ninfa ' s Bananan Empanadas, oraz Bananowo-Czarna Fasola Empañadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Banany, cukier i cynamon rozgnieść razem w misce do miksowania, aż będą kremowe, ale nie całkowicie gładkie. Łyżka obfita łyżka nadzienia bananowego na kółkach ciasta empanada i trzymać kawałek czekolady na wierzchu. Forma i piec empanadas zgodnie z zaleceniami w przepisie. Pył z cukrem cukierniczym i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce przesiać razem mąkę, masę harina, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać z roztopionym masłem. Stopniowo dodawaj 1/2 szklanki do 3/4 szklanki wody, pracując z rękami, aby włączyć; ciasto powinno być łatwe w obsłudze i nie lepkie. Uformuj ciasto w kulkę, owinąć w folię i schłodzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Lekko mąkę wałek do ciasta i licznik. Podziel ciasto na 1/2, aby było łatwiejsze do pracy i rozwałkuj je do grubości 1/8 cala. Za pomocą 4-calowego foremki do ciastek lub ciastek Wytnij 10 okręgów ciasta; powtórz z drugim 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Łyżka 2 obfite łyżki nadzienia do środka każdego okręgu ciasta, pozostawiając 1/2-calowy granicy.
5
Umyj brzegi umywalką jajeczną, a następnie złóż ciasto na 1/2, aby zamknąć nadzienie i uformować półkole. Szczelnie uszczelnij krawędzie, zaciskając zęby widelca. Schłodzić co najmniej 30 minut przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Umieść empanadas na maślanej blasze do pieczenia i umyć blaty z dodatkowym myciem jaj. Używając widelca, nakłuj kilka otworów w górnej części empanadas, aby para mogła uciec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Piec przez 30 minut, aż ciasto będzie złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn