Empanadas Czekoladowo-Bananowe
Przepis czekolada-Bananan Empanadas może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 2 godziny i 40 minut. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 29 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Bananan Empanadas, Ninfa ' s Bananan Empanadas, oraz Bananowo-Czarna Fasola Empañadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Banany, cukier i cynamon rozgnieść razem w misce do miksowania, aż będą kremowe, ale nie całkowicie gładkie. Łyżka obfita łyżka nadzienia bananowego na kółkach ciasta empanada i trzymać kawałek czekolady na wierzchu. Forma i piec empanadas zgodnie z zaleceniami w przepisie. Pył z cukrem cukierniczym i podawać na gorąco.
W dużej misce przesiać razem mąkę, masę harina, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać z roztopionym masłem. Stopniowo dodawaj 1/2 szklanki do 3/4 szklanki wody, pracując z rękami, aby włączyć; ciasto powinno być łatwe w obsłudze i nie lepkie. Uformuj ciasto w kulkę, owinąć w folię i schłodzić przez 30 minut.
Lekko mąkę wałek do ciasta i licznik. Podziel ciasto na 1/2, aby było łatwiejsze do pracy i rozwałkuj je do grubości 1/8 cala. Za pomocą 4-calowego foremki do ciastek lub ciastek Wytnij 10 okręgów ciasta; powtórz z drugim 1/
Łyżka 2 obfite łyżki nadzienia do środka każdego okręgu ciasta, pozostawiając 1/2-calowy granicy.
Umyj brzegi umywalką jajeczną, a następnie złóż ciasto na 1/2, aby zamknąć nadzienie i uformować półkole. Szczelnie uszczelnij krawędzie, zaciskając zęby widelca. Schłodzić co najmniej 30 minut przed pieczeniem.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieść empanadas na maślanej blasze do pieczenia i umyć blaty z dodatkowym myciem jaj. Używając widelca, nakłuj kilka otworów w górnej części empanadas, aby para mogła uciec.
Piec przez 30 minut, aż ciasto będzie złociste.