Empanadas Con Queso

Empanadas Con Queso
Empanadas Con Queso może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1076 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, pieprz, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Queso Fundido Empanadas, Awokado, Czarna Fasola, Queso Fresco Empanadas, oraz Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas).

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabulion wołowy (ja używam granulek z bulionu wołowego)bulion wołowy (ja używam granulek z bulionu wołowego)0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1Batoniki toffi Heathdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej12 łyżeczki czosnku w proszkumąkamąka2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielona papryka, pokrojona w kostkęzielona papryka, pokrojona w kostkę2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.stek, pokrojony w kostkę na kawałki wielkości 1/4 cala lub 1/2 l mielonej wołowinystek, pokrojony w kostkę na kawałki wielkości 1/4 cala lub 1/2 l mielonej wołowiny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser Monterey jack, rozdrobnionyser Monterey jack, rozdrobniony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1Batoniki toffi Heathdo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalniedo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalnie2arkuszearkusze ciasta francuskiego, rozmrożonearkusze ciasta francuskiego, rozmrożone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezęby przyrodzeniazęby przyrodzenia0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4krewetki i żyłkisól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku2papryka serrano mielona (opcjonalnie)papryka serrano mielona (opcjonalnie)1Batoniki toffi Heathprzyprawy cajun (używam old bay)przyprawy cajun (używam old bay)12 łyżeczki czosnku w proszkupasta pomidorowa (na takie rzeczy trzymam w lodówce tubkę suszonej na słońcu pasty pomidorowej)pasta pomidorowa (na takie rzeczy trzymam w lodówce tubkę suszonej na słońcu pasty pomidorowej)12 łyżeczki czosnku w proszkumasło niesolonemasło niesolone

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Sangre de Toro Tempranillo z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Tempranillo
Sangre de Toro Tempranillo
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn