Empanadas

Empanadas
Przepis Empanadas jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 599 kalorii, 17g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, oregano, rosołu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo, Empanadas de Pipián (Empanadas wypełnione orzeszkami ziemnymi i ziemniakami), oraz Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Smalec kroimy blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grubą mączkę kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W osobnej misce ubić jajko, a następnie ubić wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki i zagniatać, aż ciasto uformuje. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Tymczasem do napełniania empanada: w dużej patelni nonstick rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj mieloną wołowinę i sól czosnkową i gotuj, aż wołowina zostanie całkowicie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Odsączyć tłuszcz i odstawić wołowinę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Na tej samej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodaj pastę pomidorową, ocet, kminek, chili w proszku, oregano, sól przyprawiona, czosnek,papryka i cebula. Gotować, aż zmięknie, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
10
Dodaj wołowinę i pozwól im kochać się z ogniem na małym ogniu przez około 5 Więcej minut. Mieszanina powinna być wilgotna, ale nie kapać mokra. Teraz jesteś gotowy, aby wypełnić empanadas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
11
Lekko mąkę powierzchnię roboczą i rozwałkować ciasto do 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
12
Wyciąć 4 -, 5-lub 6-calowe naboje, w zależności od tego, jak duże wolisz.
13
Do każdej empanady dodajemy nadzienie mięsne i składamy ciasto na pół, aby zamknąć nadzienie. Użyj widelca, aby nacisnąć i uszczelnić krawędzie zamknięte. Niegotowane empanadas można przechowywać w lodówce do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
14
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy do 350 stopni F. smażyć empanadas aż złoty kolor, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1
Wymieszać majonez, sos adobo i sok z limonki. (Smak poprawi się, jeśli znajdzie się w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Mozzarellą)(można Zastąpić Mozzarellą)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn