Emily ' s Famous Marshmallows
Emily ' s Famous Marshmallows może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 10 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilanu, wodę, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Emily ' s Famous Marshmallows, Słynne Tiramisu Emily, oraz Emily ' s Famous Sloppy Joes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pył 9x9 cala kwadratowe naczynie obficie z cukrem cukierniczym.
W małym rondlu na średnim ogniu wymieszaj biały cukier, syrop kukurydziany i 3/4 szklanki wody.
Ciepło do 250 do 265 stopni F (121 do 129 stopni C), lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu spadła do zimnej wody tworzy sztywną piłkę.
Podczas podgrzewania syropu umieść pozostałą wodę w metalowej misce i posyp żelatynę na powierzchni.
Umieść miskę na gotującej się wodzie, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Przechowywać w ciepłym miejscu, aż syrop osiągnie temperaturę.
Wyjąć Syrop z ognia i ubić mieszaninę żelatyny do gorącego syropu. Odstawić.
W osobnej misce ubij białka do miękkich szczytów. Kontynuuj ubijanie, wlewając mieszaninę syropu do białek w cienkim strumieniu, aż białka będą bardzo sztywne. Wymieszać wanilią.
Rozprowadź równomiernie na przygotowanej patelni i pozostaw 8 godzin lub na noc przed cięciem.