Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj Eleven Madison Park ' S Granolan. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 558 kalorii, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. 247 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz sól, pistacje, pestki dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Eleven Madison Park Style Granola, Eleven Madison Park ' s Strawberry Gazpacho, oraz Eleven / Eleven: Szkocki Koktajl dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 149°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średniej misce wymieszaj owies, pistacje, pestki dyni, wiórki kokosowe i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki Kokosowe
Nasiona Dyni
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Na małej patelni z sosem połącz brązowy cukier, oliwę z oliwek i syrop klonowy. Doprowadzić ciepło do medium i od czasu do czasu ubijać, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina