Elegant Beef Blue
Elegant Beef Blue to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką szparagi, pieprz, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i niebieskie Crostini, Kanapka z wołowiną i błękitem, oraz Crostini z wołowiną i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki natrzeć posiekanym tymiankiem, solą i pieprzem.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać olej.
Dodaj steki i gotować 1 do 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Usuń steki, i utrzymać ciepło; rezerwy kapie w patelni.
Wymieszać Wino i consomme do kapieli; zwiększyć ciepło do wysokiej. Gotować, często mieszając, aż do zmniejszenia do 1/2 szklanki. Wymieszać w pół na pół i gotować, ciągle mieszając, aż do zmniejszenia do 1/2 szklanki lub pożądanej konsystencji. Trzymaj ciepło.
Zerwać twarde końce szparagów; usunąć łuski z obieraczką do warzyw, w razie potrzeby.
Przetnij włócznie na pół i umieść w koszu na parowiec nad wrzącą wodą. Przykryć i pary 8 minut lub do crisp-tender. Top steki ze szparagami, i posypać serem.
Broil 6 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 2 minut lub do topienia sera.
Podawać natychmiast z sosem.