Elegancka Zupa Z Dzikiego Ryżu

Elegancka Zupa Z Dzikiego Ryżu
Elegancka zupa z dzikiego ryżu może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Mieszanka pół na pół, szynka, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Elegancka Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku zagotuj dziki ryż i wodę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W oddzielnym garnku roztopić masło na średnim ogniu i podsmażyć cebulę do miękkości. Zmiksuj mąkę na gładką masę i stopniowo mieszaj z rosołem z kurczaka. Stale mieszając, doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i wymieszaj gotowany ryż, szynkę, marchew i migdały. Nadal gotować i mieszać około 5 minut, aż do ogrzania. Dokładnie zmiksować pół na pół do zupy tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Pół Na PółPół Na Pół
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn