Elegancka Czekoladowa Charlotte
Elegancka czekolada Charlotte może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru pudru, ekstraktu waniliowego, kakao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekolada Charlotte, Czekoladowe Tiramisù Charlotte, oraz Elegancki Tort Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel ladyfingers na pół wzdłuż.
Pędzlem Wyciąć Boki połówek ladyfinger z Kahla; ułóż, Wyciąć Boki do góry, w dolnej i górnej części 10-calowej patelni sprężynowej. Pokrowiec z folią.
Przygotować ubitą mieszankę polewową zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 1 szklanki zimnego mleka i ekstraktu waniliowego.
Połącz cukier i kakao. Ubij mieszankę cukru i serek śmietankowy na średniej prędkości miksera, aż do dobrze wymieszanego (mieszanina nie będzie całkowicie gładka).
Dodać 1/2 szklanki mleka do mieszanki twarogu; beat dobrze. Delikatnie złożyć ubitą polewą.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni. Przykryć i zamrozić 4 godziny lub do twardości.