Egipska Smażona Wątroba Wołowa (Kibda Skandrani)

Egipska Smażona Wątroba Wołowa (Kibda Skandrani)
Egipska smażona wątroba wołowa (Kibda Skandrani) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka kminku, papryka chili, olej do gotowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], Duszona Egipska Zieleń Z Chrupiącym Kurczakiem (Molokhia Egipska), oraz Egipska wołowina i Okra.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn