Egg Roll Reuben Wraps

Egg Roll Reuben Wraps
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich przepisów, więc wypróbuj zawijasy Reuben z jajkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz peklowaną wołowinę, wodę w misce, ser gruyere i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Reuben Egg Roll Wraps With Dipping Sauce, Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), oraz Reuben Roll-Ups.

Instrukcje

1
Ułóż opakowania z jajkiem, wodę, kiszoną kapustę, peklowaną wołowinę i ser Gruyere na linii montażowej w wystarczająco dużej przestrzeni roboczej, aby pomieścić wszystko bez tłoku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do JajekOwijki Do Jajek
GruyereGruyere
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Weź jedną owijkę i umieść przed sobą z jednym rogiem skierowanym na Ciebie. Zanurz palce w wodzie i użyj ich, aby zwilżyć stronę owijki skierowaną do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Małe, równe ilości kiszonej kapusty, peklowanej wołowiny i sera Gruyere umieść odpowiednio na trzeciej stronie opakowania. Wchodzisz na rogu naprzeciwko ciebie nad nadzienia i lekko roll otoczyć nadzienie z owijką. Złóż boki, aby całkowicie zamknąć wypełnienia, tocząc się, aby całkowicie uszczelnić. Gotowe rolki umieścić na tacy. Powtarzać do momentu użycia wszystkich składników. Rolki przechowywać w lodówce, aż olej jest podgrzewany.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Smaż schłodzone bułeczki na gorącym oleju w partiach do złotego koloru, około 5 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn