Egg Foo Yong
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Jajko Foo Yong może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 347 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz 3% mniej sodu, białka jaj, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Yong Tow Foo / yong Tau Fu (nadziewane tofu, Chili, Okra z rybą P, Egg Foo Yong, oraz Pieczone Jajko Foo Yong dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; utrzymuj ciepło.
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i szynkę; smażyć 1 minutę.
Dodać kiełki fasoli i smażyć 30 sekund.
Połączyć jajka, białka, SOS stir-fry, i biały pieprz, i dobrze ubić. Wymieszać z szynką.
Podgrzać 1/2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu i wlać połowę mieszaniny jajek do patelni. Gotować 45 sekund z każdej strony lub aż mieszanina jaj jest lekko rumiane.
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórzyć z 1/2 łyżeczki oleju i mieszaniny jaj.