Edamame Z Sosem Imbirowo-Chile

Edamame Z Sosem Imbirowo-Chile
Edamame z sosem imbirowo-Chile może być tylko przystawką, której szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Jest idealny do Super Bowl. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz tajski sos chile, imbir, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sos Do Zanurzania Octu Chile, Słodki Sos Do Zanurzania Chile, oraz Słodki Chile SOS Zanurzeniowy Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj edamame zgodnie ze wskazówkami pakietu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
2
Pozostałe 6 składników ubić razem, podawać z edamame.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn