Edamame i stek Stir-Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Edamame i stek Stir-Fry. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 2,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać prechopped tricolor bell pepper mix, edamame, stek z polędwicy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Stek Sezamowy Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Zalać patelnię sprayem do gotowania; dodać paski steków. Stir-smażyć 5 minut lub aż stek jest gotowy; przenieść na talerz.
Dodaj edamame i wodę na patelnię; smażyć 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
Dodać mieszankę papryki; smażyć 2 do 3 minut.
Dodać czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać z sosem fastrygującym; gotować, stale mieszając, 1 minutę lub do całkowitego ogrzania. Powrót wołowiny do mieszanki warzywnej; wrzucić do herbu.
Podawać z: Szprycerem pomarańczowo-ananasowym